ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Запад > Благополучие > Самоусъвършенстване > Пътят на тигъра

Пътят на тигъра - Бернхард Мьощъл

Пътят на тигъра

Бернхард Мьощъл

26-01-2015

от немски: Жана Ценова

192

Мека

16/60/90

0.25 кг.

978-619-152-572-0

Да

13 лв. КУПИ

Описание

Бернхард Мьощъл, роден през 1970 г. във Виена, е живял много години в Азия. Той води семинари и курсове под марката brainworx.cc и е автор на специализирани книги, които се продават с голям успех. При своите гостувания в манастира Шаолин в китайската провинция Хънан той натрупва ценен опит, живее там заедно с монасите и изучава всекидневието им и силата на тяхното мислене. Върху тези знания той изгражда своите книги и семинари.

 

Колко добре се познавате?

Съзнавате ли своите силни страни?

Своите таланти?

 

Не всички могат да отговорят на подобни въпроси, отнасящи се до собствената им личност. Ала който познава себе си и своите преимущества, оценява правилно и собствената си енергия. Той може да защити ефикасно своята позиция, той се налага.

Още монасите от Шаолин са знаели за тази връзка и ни учат и днес да следваме пътя на тигъра. Бернхард Мьощъл ни разкрива тази източна мъдрост, така че да ни бъде от полза. Той ни показва как да открием силата в себе си, да вземем живота в своите ръце и да се справяме с предизвикателствата на всекидневието със здраво чувство за собствена значимост.

Няма добавени ревюта за тази книга.

Няма добавени коментари за тази книга.

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.