ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Психология > Приложна психология > Манипулаторите

Манипулаторите

Манипулаторите - Джордж Саймън

Джордж Саймън

28-08-2014

от английски: Людмила Андреева

168

Мека

16/60/90

0.00 кг.

978-619-152-481-5

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
11 лв. КУПИ

Описание

Д-р Джордж Саймън е специалист в област, в която малцина са сведущи: манипулирането. Първата и естествена представа на всеки е, че манипулаторите са някъде отвън, те са кукловодите в сянка зад кулисите. В общия случай обаче манипулаторите не са чужди хора… Вашите деца – особено юношите – са истински експерти в това; няма да е изненадващо такъв да е и партньорът ви. Колега може тихомълком да работи срещу вас, докато тръби, че помага, а шефът ви – да си подсвирква на гърба на слабостите ви. Манипулативните хора имат две основни цели: да печелят и да изглеждат добри, докато го правят. Едва ли е успокоение това, че понякога те не осъзнават какво точно правят.

В тази нестандартна книга ще откриете: 

  • четири причини, поради които жертвите изпитват големи затруднения да прекратят отношения, в които с тях се злоупотребява;
  • властови тактики, които манипулаторите използват, за да налагат собствените си цели и да оправдават поведението си;
  • различни начини да предефинирате „правилата на играта“ между вас и манипулиращия;
  • как да откривате потенциалните слабости в характера си, които позволяват да бъдете манипулирани;
  • два инструмента за лично овластяване, за да упражнявате контрол във всички взаимоотношения.

 

Джордж Саймън завършва клинична психология в университета „Тексас Тек“. Вече няколко десетилетия  изучава манипулаторите и техните жертви, води популярни семинари в САЩ и дава интервюта за Си Ен Ен, „Фокс нюс“ и различни радиостанции. Водещи корпорации, агенции и институции ползват неговите услуги за справяне с проблемни ситуации.

Разгледай PDF за книгата

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Джордж Саймън

Джордж К. Саймън (роден през 1948 г.) е психолог, автор на бестселъри и блогър. Съпругата му Шери Саймън също е професионалист, който живее и работи в Литъл Рок. Джордж получава диплома по клинична психология от Texas Tech University. Той изучава и работи над манипулацията, личности-манипулатори и техните жертви от много…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж