ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Справочници, речници, помагала > Пътеводители и пътеписи > По света и у дома. Спомени от един живот в туризма

По света и у дома. Спомени от един живот в туризма

По света и у дома. Спомени от един живот в туризма - Гълъб Черпоков

Гълъб Черпоков

11-08-2014

...

384

Мека

140/215 мм

0.50 кг.

978-619-152-469-3

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
15 лв. КУПИ

Описание

48 години от моя съзнателен и активен живот премина в сферата на  туризма. 24 години в условията на централизирана планова икономика и 24 години в условията на пазарна икономика. Имам убеждението, че споделянето на много преживени моменти ще бъдeполезно за сегашните колеги, работещи в този бранш- международния стопански туризъм. 

- Гълъб Черпоков

 

Авторът е известно име в туристическия бизнес на България. Автобиографичните факти в книгата по любопитен начин се преплитат със събитията от две политически епохи и два века, през които българският туризъм търси своето място под слънцето. Книгата е полезно и интересно четиво за туристическия бизнес, преподаватели и студенти по туризъм, както и за широк кръг читатели с интереси в историята, философията, пътешествията и туризма.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Гълъб Черпоков

Гълъб Черпоков
Гълъб Петков Черпоков е роден 1934 г. в село Орехово, Чепеларска община, Смолянска област. Начално и основно образование завършва в родното си село, а гимназиално в Шеста смесена гимназия (бивша Втора мъжка гимназия). С отличен успех се дипломира във Висшия институт за народно стопанство –  Варна (1958). Започва трудовата си…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж