ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Библиотека "Ланю" > Мимолетен свят

Мимолетен свят

Мимолетен свят - Дейвид Ланю

Дейвид Ланю

22-05-2014

от английски: Светла Христова

136

Мека

130/200 мм

0.25 кг.

978-619-152-433-4

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
10 лв. КУПИ

Описание

В поредната си творба "Мимолетен свят"  Дейвид Ланю разгръща история за любов и приключения, поднесена с щипка хумор и поезия, естествена като дишането. Прескачайки границите на времето и пространството, авторът  изгражда паралелни сюжети, в които съвременен Ню Орлиънс и Стара Япония се отразяват по неочакван начин. Това е историята на Мидо, неукротимия Поет в зелено, отдаден докрай на екстаза от творчеството и сетивните наслади. Буен и спонтанен, той следва поривите си, излага се на опасности, изследва с любопитство мимолетния свят и изживява пълноценно всеки миг.

Този свят е като капчица роса... и все пак...

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Дейвид Ланю

Авторът за себе си:Аз съм преводач на японски хайку, преподавател по английска и световна литература, писател на хайку и "хайку романи". Имам бакалавърска степен от Университета Кройтън в Омаха, Небраска (1976 г.), след което завърших магистратура и докторантура по английски език в Университета на Небраска-Линкълн (1977, 1981). Моята дисертационна тема…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж