ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Медитация > Медитация

Медитация

Медитация - Екнатх Еасваран

Екнатх Еасваран

10-03-2003

от английски: Данчо Господинов

208

Мека

130/200 мм

0.15 кг.

954-8945-74-6

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
9 лв. КУПИ

Описание

Пълно ръководство за разработената от Екнатх Еасваран (1911-1999) програма за медитация в осем точки и практиките, които я поддържат. Книгата се ползва с огромна популярност в цял свят поради недогматичния, по-скоро технически подход към практикуването на медитацията, което позволява тя да бъде прилагана от всеки, без оглед на религиозната традиция, към която принадлежи, или без всякакво обвързване с религия. Осемте точки са конкретни, систематични средства, които могат да се използват от всеки за подобряване на концентрацията, разкриване на вътрешните ресурси, освобождаване на дълбоко скритите резерви от енергия и трансформиране на гнева и другите разрушителни емоции, за да стане възможно ефикасното справяне с проблемите на съвременния всекидневен живот.

Най-ясната и най-разбираемата въвеждаща книга в медитацията. Преведена на 19 езика и издадена в Европа, Китай, Япония, Индия и Латинска Америка.

Още за автора

Екнатх Еасваран

Екнатх Еасваран
Екнатх Еасваран (1910–1999) е индийски духовен учител, писател и преводач на индийски религиозни текстове като Бхагавад Гита и Упанишадите. През 1961 г. Еасваран основава "Блу Мед Център" (Blue Med Center) за медитация, както и издателство, публикувало над 30 книги, на които той самият е автор. Те са базирани в Северна Калифорния. Еасваран…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж