ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Други > От Космоса с любов

От Космоса с любов

От Космоса с любов - Станислава Чуринскиене

Станислава Чуринскиене

21-11-2013

272

Мека

140/215 мм

0.20 кг.

978-619-152-333-7

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
13.90 лв. КУПИ

Описание

България през 90-те е раят на паранормалното и на езотеричното. В тази среда расте Ангелина, чиято майка – Лора – е обсебена от идеята, че контактува с извънземни и че нейното дете има важно място в предстоящата голяма Промяна. Попаднала изцяло под влиянието на майка си, момичето открива смисъла на живота си в езотеричните учения. Напускайки училище, тя се отдава на лечение с енергия и на контактите си чрез автоматично писане с извънземно на име Ейнар. Но може ли едно младо момиче да се окаже на висотата на очакванията на майка си, която й вещае велика съдба?

Цената е висока – безпрекословен отказ от всичко земно, което носи толкова непосредствено удоволствие – музиката, алкохолът, сексът... Съмненията идват и пускат корени, а изпитанията на живота в този бурен период от историята на България спомагат идилията да се пропука...

Сред страниците на „От Космоса с любов“ измислица почти няма. Станислава Чуринскиене е интервюирала над 20 момичета, които в този период са напуснали училище и са навлезли в езотеричните среди – именно техните съдби, сбрани в едно, са в основата на романа.

Тази книга е прозорец към една важна част от нескончаемия български Преход, останала неразказана, макар да е засегнала живота буквално на стотици хиляди българи.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Станислава Чуринскиене

Станислава Чуринскиене
Станислава Чуринскиене е журналистка и писателка, била е две години кореспондент на в. "Преса" от евроинституциите в Брюксел.  Сътрудник е на списанията EVA и "Жената днес". Родена е в София през 1976 година. Завършва „Психология“ и „Журналистика“. Стилът ѝ обединява натрупания в двете ѝ професии опит. Тя дълго се опитва да съвмести журналистиката…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж