ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Справочници, речници, помагала > Малка медицинска енциклопедия за всеки

Малка медицинска енциклопедия за всеки

Малка медицинска енциклопедия за всеки - д-р Петя Арнаудова

д-р Петя Арнаудова

10-10-2013

416

Твърда

140/215 мм

0.65 кг.

978-619-152-296-5

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
25 лв. КУПИ

Описание

Малка медицинска енциклопедия за всеки съдържа над 6000 от най-важните медицински термини с техните обяснения подредени по азбучен ред, както и 11 приложения, предназначени за улеснено ползване на книгата и за запознаване с някои по-интересни, полезни или любопитни статистически и други медицински сведения.

 

Основната цел на този труд е да бъде едно полезно и занимателно средство за справка и обогатяване на познанията на всеки любознателен български читател, който се интересува от огромната и непрекъснато нарастваща медицинска област.


Разгледай PDF за книгата

Още за автора

д-р Петя Арнаудова

д-р Петя Арнаудова
Проф. д-р Петя Арнаудова е български лекар, учен, преподавател и автор на специализирана литература, професор и доктор по медицина. Арнаудова има три специалности - вътрешни болести, ревматология, фармакология. Тя е американски гражданин и живее в Чикаго, САЩ, както и в София, България. Петя Арнаудова има над 30 години клинична, научна и…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж