ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Благополучие > Щастието да ни харесват, изкуството да преуспеем

Щастието да ни харесват, изкуството да преуспеем

Щастието да ни харесват, изкуството да преуспеем - Надин Дьо Ротшилд

Надин Дьо Ротшилд

28-10-2003

304

Мека

140/215 мм

0.40 кг.

954-8945-82-7

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
10 лв.

Описание

“Амбицията ми е да окича със звезди и най-дръзките ви мечти.”

- Надин дьо Ротшилд

 

 Ключът към успеха и щастието се крие в умението да се държим подобаващо и да спазваме правилата на добрия тон навсякъде и при всякакви обстоятелства.

Тази книга ни помага да овладеем това изкуство, учи ни как да подреждаме масата, да изпращаме покани, да произнасяме реч, да посрещаме и изпращаме гости.

В новото допълнено издание Надин дьо Ротшилд се спира и на големите промени в нашето общество, защото технологическата революция изисква ново поведение. Нравите също се променят - хомосексуализмът и изневярата вече не са табу. Незаконните връзки например много повече от законните се подчиняват на строги правила, които трябва да се кодифицират. Какви предпазни мерки да вземем? Какви лъжи да използваме? Какво никога да не признаваме?

С хумор, остроумие и любов към живота авторката ни разкрива тайните на своя успех и ни учи на изкуството да живеем щастливо и в хармония със себе си и останалите.

Още за автора

Надин Дьо Ротшилд

Надин Дьо Ротшилд
Надин Дьо Ротшилд (родена на 18 април 1932 г.) е френска авторка и бивша актриса. Тя е вдовицата на банкера Едмонд Адолф дьо Ротшилд, член на семейство Ротшилд. Надин е родена в Сен Куентин, Франция. Тя става модел на художника Жан-Габриел Доджър, който отваря вратите й към театрите и филмите.…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж