ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Деца, родители, възпитание > Как да живеем с аутизъм и синдром на Аспергер

Как да живеем с аутизъм и синдром на Аспергер

Как да живеем с аутизъм и синдром на Аспергер - Крис Уилямс, Бари Райт

Крис Уилямс, Бари Райт

12-09-2013

от английски: Светлана Кимпан

416

Мека

140/215 мм

0.56 кг.

978-619-152-278-1

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
19.90 лв. КУПИ

Описание

Аутизмът – наричан още една от четирите епидемии на 21 век, редом с разстройството с дефицит на внимание и хиперактивност, астмата и алергиите – напоследък бележи рекордни нива в Съединените щати и в останалия западен свят, а за съжаление не подминава и българските деца.

 

В ръцете си държите едно безценно помагало. Ако понякога сте се питали защо детето ви се държи странно, защо не се поддава на традиционните методи на възпитание, на които останалите деца реагират напълно адекватно; ако приятели и роднини са си позволявали да правят намеци за родителския ви стил; ако самите вие сте подлагали на съмнение уменията си като родители, то тази книга може да ви даде търсения отговор. Независимо дали детето ви е с разстройство от аутистичния спектър или просто е дете със силна воля, което постоянно ви изправя пред предизвикателства, този наръчник ще ви предложи изключително практични съвети. В него не само ще намерите стратегии за овладяване на нежеланото поведение на детето си, но ще съумеете и да анализирате проблема, което от своя страна ще покаже, че детето ви не се „глези“, както може би вие или околните сте си мислели, а изпитва непреодолими трудности в процеса на израстването си в този така задъхващ се и претоварен от информация свят. Осъзнаването на факта, че става въпрос именно за трудности, ще ви направи по-толерантни и по-търпеливи в желанието си да му помогнете.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Крис Уилямс, Бари Райт

Д-р Крис (Кристин) Уилямс е регистриран лекар, работещ като консултант по детска, юношеска и семейна психиатрия в рамките на независимия сектор. Тя е бакалавър по медицина и бакалавър по хирургия и е член на Кралския колеж по психиатрия и на Асоциацията за психично здраве при деца и юноши.  Д-р Кристин…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж