ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

България > Здраве > Библиотека "Съкровищница на българската народна медицина" > Съвременна фитотерапия. Съкровищница на българската народна медицина. Том II

Съвременна фитотерапия. Съкровищница на българската народна медицина. Том II - Васил Канисков

Съвременна фитотерапия. Съкровищница на българската народна медицина. Том II

Васил Канисков

22-07-2013

...

880

Твърда

16/60/90

1.18 кг.

9786191522576

Да

40 лв. КУПИ

Описание

В настоящето издание на „Съкровищница на българската народна медицина“, том II – „Съвременна фитотерапия“, авторът разглежда и описва прилагането на природни методи за лечение на над 800 вида болестни състояния. Приложени са за употреба над 1000 вида лечебни растения, натурални продукти и растителни видове.

Типовете заболявания са разгледани съгласно Международната класификация на болестите – 10 ревизия (МКБ-10), и са синхронизирани в сравнителни таблици с познатите от научната и народната медицина наименования на болестите.

За всеки вид болестно състояние е даден пълен списък от лечебни растения, натурални продукти и растителни видове, които практически и научно доказано помагат в оздравителните процеси.

Поради очевидна необходимост са внесени допълнения на средства за лечение, извън класификацията на болестите по МКБ-10, както и средства за лечение във ветеринарната медицина.

 

Авторът е дал примерни и проверени от него в практиката начини и средства за лечение на болестите.

 

Всеки медик, лечител или болен може според своите знание, опит и нужда да състави собствена схема за лечение. На добър час!

Няма добавени ревюта за тази книга.

Няма добавени коментари за тази книга.

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.