ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Справочници, речници, помагала > Да научим сами японски език

Да научим сами японски език

Да научим сами японски език - Братислав Иванов

Братислав Иванов

28-06-2004

328

Мека

130/200 мм

0.32 кг.

954-321-011-X

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
14 лв.

Описание

Книгата представлява първият системен курс по японски език, предназначен за българи.

По съдържание и обем съответства на програмата по практически език за студентите-първокурсници от специалността японистика на Софийския университет.

 Учебникът е написан на базата на методическото ръководство „Kyokasho o Tsukuro – Grammar Notes/Activities", издадено от Института за японски език към Японската фондация.

 Читателите, които са запознати със сричковата азбука и с основните калиграфски правила, могат да пристъпят веднага към първия урок, всички останали трябва да започнат с раздела Произношение и транскрипция на приложението по фонетика и писменост.

 

- Братислав ИвановОще за автора

Братислав Иванов

Братислав Иванов
Братислав Иванов (роден на 29 март 1945 г.) е български японист, автор на трудове по лингвистика и културология и преводач от японски език. Братислав Иванов е завършил специалността японски език и литература в Московския държавен университет. Специализирал е в Института за японски език към Японската фондация. Автор е на множество статии и…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж