ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Справочници, речници, помагала > Да научим сами японски език

Да научим сами японски език

Да научим сами японски език - Братислав Иванов

Братислав Иванов

28-06-2004

328

Мека

130/200 мм

0.32 кг.

954-321-011-X

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
14 лв. КУПИ

Описание

Книгата представлява първият системен курс по японски език, предназначен за българи.

По съдържание и обем съответства на програмата по практически език за студентите-първокурсници от специалността японистика на Софийския университет.

 Учебникът е написан на базата на методическото ръководство „Kyokasho o Tsukuro – Grammar Notes/Activities", издадено от Института за японски език към Японската фондация.

 Читателите, които са запознати със сричковата азбука и с основните калиграфски правила, могат да пристъпят веднага към първия урок, всички останали трябва да започнат с раздела Произношение и транскрипция на приложението по фонетика и писменост.

 

- Братислав ИвановОще за автора

Братислав Иванов

Братислав Иванов
Братислав Иванов (роден на 29 март 1945 г.) е български японист, автор на трудове по лингвистика и културология и преводач от японски език. Братислав Иванов е завършил специалността японски език и литература в Московския държавен университет. Специализирал е в Института за японски език към Японската фондация. Автор е на множество статии и…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж