ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Зад кулисите > Библиотека "Задкулисието на прехода" > Меглена Кунева. Книга първа от поредицата „Задкулисието на прехода“

Меглена Кунева. Книга първа от поредицата „Задкулисието на прехода“

Меглена Кунева. Книга първа от поредицата „Задкулисието на прехода“ - Антон Тодоров

Антон Тодоров

16-04-2013

288

Мека

140/215 мм

0.37 кг.

978-619-152-201-9

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
14.90 лв. КУПИ

Описание

Първата книга от поредицата „Задкулисието на прехода“ на Антон Тодоров, посветена на неизвестни детайли от сякаш безкрайния български преход, анализира една от знаковите личности в политическия живот у нас в последните години – Меглена Кунева. Разкрити са важни фрагменти от събитията през последните 20 години през генезиса и кариерата на лидера на „Движение България на гражданите”. На основата на различни източници, малко известни документи, снимки и изследвания се хвърля светлина и се анализират политическите кукловоди – как те са отглеждали, внедрявали и издигали през годините новата българска номенклатура.

Авторът поставя  акцент върху самоопределилите се като български елит и връзките помежду им. Фундаменталните въпроси са:

•    Как и защо една определена категория хора в България беше подбрана, обучавана, образована и лансирана, за да стигнат тези хора до различни нива не само на държавната власт, но и на големия бизнес?
•    Защо някои лица сякаш са абонирани за властта?
•    Каква е технологията на рекрутиране и присъствие в тази нова номенклатура, кои са нейните продуценти и защо за тях са удобни лица с такива профили?
•    Каква е тайната на политическото безсмъртие в България и свързана ли е устойчивостта във висшата политика с притежаването на полезни за българското и международно задкулисие качества?

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Антон Тодоров

Антон Тодоров
Антон Тодоров е роден на 19 август 1966 г. в Раднево. Завършил е политология в СУ "Св. Климент Охридски". Дипломната му работа е на тема "Генезис и природа на патримониалната държава в Русия". Откроява се като експерт в областта на слабо представената у нас /по обясними политически и исторически причини/…

Виж повече

Коментари (4)

Браво на Антон! (2013-05-17)

Топ 10 на книжарници „Хеликон” -книгата на Антон Тодоров е бестселър, номер едно в продажбите на най-голямата верига книжарници Хеликон. А платените плювачи на Кунева-Пръмова нека си лаят - вън от парламента са. Сега могат да окайват нещастния си живот и подлизурщината, с която мислеха, че ще излъжат за пореден път избирателите. Не се получи! Нехудожествена литература 1. Меглена Кунева. Задкулисието на прехода – книга първа http://lira.bg/?p=45680

истината (2013-04-19)

Ако наистина тези заключения са верни, да видим тогава кой е бащата на Антон Тодоров? Баща му е бил съден и осъден на 8 години затвор за убийство, а брат му е виден бандит свързан с мафиотски структури. Според методологията на “политологът” Антон Тодоров, която той прилага за другите, след като баща му е съден за убийство то и самият Антон е убиец или поне в най-скоро време ще стане. Виждате ли абсурдността на подобни твърдения и колко далеч можем да отидем с тях? Всичко това ми напомня арогантността на други самообявили се за антикомунисти и морални стожери, които в последствие се оказа, че са били агенти на Държавна сигурност. Така А. Тодоров се нарежда до Иво Инджев, Гарелов и Милен Радев, които въпреки доносничеството си продължават да ни дават акъл как да се отървем от комунизма. Крадецът вика дръжте крадеца.

истината (2013-04-19)

Някой доста се страхува от Кунева и е платил на този слугинаж да напише книга.

Респект към автора (2013-04-19)

Прочетох книгата и без никакво съмнение мога да твърдя, че това е едно от най-задълбочените изследвания на българския преход. А написаното за Кунева и останалите от партията и е просто поразително! Изключителен книга! Поздрави на автора, очаквам следващата

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж