ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Зад кулисите > Библиотека "Задкулисието на прехода" > Меглена Кунева. Книга първа от поредицата „Задкулисието на прехода“

Меглена Кунева. Книга първа от поредицата „Задкулисието на прехода“

Меглена Кунева. Книга първа от поредицата „Задкулисието на прехода“ - Антон Тодоров

Антон Тодоров

16-04-2013

288

Мека

16/60/90

0.37 кг.

978-619-152-201-9

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
14.90 лв. КУПИ

Описание

Първата книга от поредицата „Задкулисието на прехода“ на “Изток-Запад” и Антон Тодоров, посветена на неизвестни детайли от сякаш безкрайния български преход, анализира една от знаковите личности в политическия живот у нас в последните години – Меглена Кунева. Разкрити са важни фрагменти от събитията през последните 20 години през генезиса и кариерата на лидера на „Движение България на гражданите”. На основата на различни източници, малко известни документи, снимки и изследвания се хвърля светлина и се анализират политическите кукловоди – как те са отглеждали, внедрявали и издигали през годините новата българска номенклатура.

Авторът поставя  акцент върху самоопределилите се като български елит и връзките помежду им. Фундаменталните въпроси са:

•    Как и защо една определена категория хора в България беше подбрана, обучавана, образована и лансирана, за да стигнат тези хора до различни нива не само на държавната власт, но и на големия бизнес?
•    Защо някои лица сякаш са абонирани за властта?
•    Каква е технологията на рекрутиране и присъствие в тази нова номенклатура, кои са нейните продуценти и защо за тях са удобни лица с такива профили?
•    Каква е тайната на политическото безсмъртие в България и свързана ли е устойчивостта във висшата политика с притежаването на полезни за българското и международно задкулисие качества?

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Антон Тодоров

Антон Тодоров

Виж повече

Коментари (4)

Браво на Антон! (2013-05-17)

Топ 10 на книжарници „Хеликон” -книгата на Антон Тодоров е бестселър, номер едно в продажбите на най-голямата верига книжарници Хеликон. А платените плювачи на Кунева-Пръмова нека си лаят - вън от парламента са. Сега могат да окайват нещастния си живот и подлизурщината, с която мислеха, че ще излъжат за пореден път избирателите. Не се получи! Нехудожествена литература 1. Меглена Кунева. Задкулисието на прехода – книга първа http://lira.bg/?p=45680

истината (2013-04-19)

Ако наистина тези заключения са верни, да видим тогава кой е бащата на Антон Тодоров? Баща му е бил съден и осъден на 8 години затвор за убийство, а брат му е виден бандит свързан с мафиотски структури. Според методологията на “политологът” Антон Тодоров, която той прилага за другите, след като баща му е съден за убийство то и самият Антон е убиец или поне в най-скоро време ще стане. Виждате ли абсурдността на подобни твърдения и колко далеч можем да отидем с тях? Всичко това ми напомня арогантността на други самообявили се за антикомунисти и морални стожери, които в последствие се оказа, че са били агенти на Държавна сигурност. Така А. Тодоров се нарежда до Иво Инджев, Гарелов и Милен Радев, които въпреки доносничеството си продължават да ни дават акъл как да се отървем от комунизма. Крадецът вика дръжте крадеца.

истината (2013-04-19)

Някой доста се страхува от Кунева и е платил на този слугинаж да напише книга.

Респект към автора (2013-04-19)

Прочетох книгата и без никакво съмнение мога да твърдя, че това е едно от най-задълбочените изследвания на българския преход. А написаното за Кунева и останалите от партията и е просто поразително! Изключителен книга! Поздрави на автора, очаквам следващата

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж