ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Градска готика

Градска готика

Градска готика - Брайън Кийн

Брайън Кийн

28-10-2013

от английски: Елена Павлова

256

Мека

140/215 мм

0.20 кг.

978-619-152-310-8

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
14 лв. КУПИ

Описание

Брайън Кийн е виртуозен писател и истински майстор в жанра!
Fangoria 

Когато колата им се поврежда в опасен квартал във вътрешността на града, на Кери и приятелите й им хрумва да потърсят убежище в стара, мрачна и наглед изоставена къща. Мислят си, че е необитаема. Вярват, че там ще са в безопасност, когато помощта пристигне... ала грешат жестоко.

Обитателите на мазето и тунелите под града са много по-опасни от улиците отгоре, а и си имат особен начин да се разправят с неканените гости. В капана на свят, изтъкан от тъмнина и населен със страховити създания, героите ще трябва да се борят с все сили, ако искат отново да видят дневната светлина.

Те ще узнаят защо всеки град си има тайни и градски легенди, но нищо няма да ги подготви за мига, когато ще открият най-зловещата истина...

Сканирай корицата с безплатното приложение AR-Code и открий тайните на страховитата Градска готика!

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Брайън Кийн

Брайън Кийн
Брайън Кийн е американски писател на произведения в жанра хорър, криминален трилър и тъмна научна фантастика. Роден е на 22 септември 1967 г. в Пенсилвания, САЩ. Израства в Пенсилвания и Западна Вирджиния, където се развиват сюжетите на голяма част от неговите произведения. След завършване на гимназията служи като радист в Американския флот. След приключване на военната служба…

Виж повече

Коментари (2)

Re: Lyubomir Hristev (2013-10-15)

Здравейте, преводът вече е готов. Ще се постараем бързо да се появи за да радва всички почитатели. Благодарим ви за интереса!

Lyubomir Hristev (2013-10-14)

Днес официално е обявена датата за издаване.:) Дали има някакъв шанс да е видим скоро по книжарниците?

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж