ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

България > Здраве > Хомеопатия > Хомеопатия за деца и тийнейджъри

Хомеопатия за деца и тийнейджъри - Зорка Угринова, Мариян Иванов

Хомеопатия за деца и тийнейджъри

Зорка Угринова, Мариян Иванов

10-11-2012

400

Мека

16/60/90

0.50 кг.

978-619-152-119-7

Да

19.90 лв. КУПИ

Описание

Книгата представя обобщения клиничен опит на двама  лекари (преподаватели по клинична хомеопатия) с дългогодишна практика при лечението на деца и юноши. Разгледани са не само лечението на най-честите заболявания в тази възраст, но и тяхната профилактика. Посочени са лекарства за първа помощ при спешни състояния. Специално внимание е обърнато на психо-емоционалните и поведенчески проблеми в детската и тийнейджърската възраст. Важен принос е подробното разглеждане на основното понятие в хомеопатията „чувствителен тип“, включително чрез обрисуване на най-често срещаните детски типажи.

Книгата е както ценно ръководство  за лекари и студенти по медицина, така и полезен ориентир за родители, които са се доверили на хомеопатичният метод на лечение и го предпочитат за своите деца.

Д-р Мариян Иванов е специалист по вътрешни болести, основател на Медицински Център „ФИТОЛЕК“, София. Член на Управителния съвет на Българска медицинска хомеопатична организация (БМХО) и на редакционната колегия на вестник „Acta homeopathica“. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия и асоцииран преподавател към катедра Фармакология и токсикология, Медицински факултет, МУ, София.
 

Д-р Зорка Угринова е специалист по обща медицина, Медицински Център „ФИТОЛЕК“, София. Член на Управителния съвет на БМХО и главен редактор на вестник „Acta homeopathica“. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия и асоцииран преподавател към катедра Фармакология и токсикология, Медицински факултет, МУ, София.

Няма добавени ревюта за тази книга.

Няма добавени коментари за тази книга.

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.