ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Зад кулисите > Матрични решения на националната сигурност

Матрични решения на националната сигурност

Матрични решения на националната сигурност - Валери Лазаров, Румен Гюров

Валери Лазаров, Румен Гюров

25-09-2012

336

Мека

16/60/90

0.41 кг.

978-619-152-096-1

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
19 лв. КУПИ

Описание

Идеята на настоящата книга е търсене на възможност за един интригуващ синтез. Синтез на озъбената несигурност и системното преодоляване, на разузнаването и аналитичната методология.
Остротата на геостратегическите предизвикателства е синтезирана в глобална представа. Глобална едновременно в буквалния смисъл на обстановката по земното кълбо и в преносния смисъл на цялостното човешко съществуване.
Целта на книгата е да отговори на острата потребност от рационален метод за разбиране и посрещане на всяко предизвикателство, опасност, заплаха или риск. Нейният текст е изпъстрен с богатство от матрични решения на онези проблеми и ситуации, които поставят на изпитание човешкото оцеляване и общественото добруване.
Книгата e своеобразен пътеводител, предназначен да подтикне към създаване на цялостна концепция за изследване и управление на сигурността.

Нейните автори са:
Ген.-майор о. р. Валери Лазаров, доктор на науките, професор, бивш началник на Разузнавателното управление на Генералния щаб на Българската армия.
Румен Гюров, доктор по национална сигурност, бивш служител в българското контраразузнаване.
Двамата имат обща надежда: напредък на българската нация.

Още за автора

Валери Лазаров, Румен Гюров

...

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж